Помилковий діагноз веде до смерті пацієнта !

Постійно зустрічаю в коментах на адресу голів, що говорять із Зекоманди — «які дебіли», «який тупий», «безмозкі, шо вони творять» і т.п.
Дуже погано, що люди НЕ розуміють, з чим вони зіткнулися. Версія, ніби до влади прийшли некомпетентні дурники, «мавпа з гранатою», які самі не розуміють, що роблять, ця версія не варта ламаного гроша. Треба нарешті відкрити очі і чітко усвідомити — виконавчу гілку влади в Україні шляхом масового обдурення виборців захопив ВОРОГ!
НЕ дурники, не клоуни, не дебіли, а ХИТРИЙ ВОРОГ ! І свої цілі вони знають прекрасно, з керівного центру цієї масштабної диверсії виконавцям регулярно спускають вказівки, коректують дії, розписують плани.
ЦІЛЬ виконавців — всієї цієї завербованої жадібної продажної шушери, — казково збагатитися на грабежі України та надзвичайних гонорарах від замовника.
! МЕТА ж організаторів цього перевороту — знищити Україну. Не просто дрібно напаскудити, не просто десь щось урвати, а зруйнувати країну, знищити економіку, посварити і відвернути від західних союзників, ввести Україну в ХАОС і далі — повністю перетворити на рабів .
ЗеРеванш, це не просто ЗеРеванш. Це підсумок багаторічної масштабної і добре організованої спецоперації Кремля по знищенню України зсередини, раз кавалерійським наскоком ззовні їм це не вдалося в 2014 — нарвалися на Пороха, його команду і всіх тих самовідданих патріотів, хто зумів зупинити і обламати плани оккупантов.
То Ворог потихому увійшов до Києва. З допомогою самих українців !
Часу у них мало, вони будуть діяти дуже швидко — руйнуючи і знищуючи все, до чого зможуть дотягнутися, попутно продовжуючи обдурювати 73% овочів, щоб ті ще й дякували. Все та ж тактика — «Зелені чоловічки» будуть прикриватися жінками і дітьми, яким вони засрали мозок «зеленою чумою» та ненавистю до Порошенко.Це війна, і вона розгорається не на жарт. І якщо їх не зупинити, Україна буде знищена. Так що про «блазнів» забудьте, нічого смішного немає вже давно! Ворог вже в Київі і планомірно знищує Україну ,паралізує владу ,робить політичний і економічний ХАОС в середині України! (((

Оставьте комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.